COACHING: EXCLUSIEF VOOR ONDERNEMERS EN LEIDINGGEVENDEN

De kunstwerken van Sjaak Smetsers dragen zonder twijfel een ontspannend spanningsveld in zich. Met name het spanningsveld daar heeft eenieder bijna dagelijks mee te maken, de kunst is dan ook om daar ontspannend mee om te gaan. Tijdens zijn vele internationale reizen als techneut en als ondernemend kunstenaar heeft Sjaak met beiden leren omgaan.

Als je openstaat en toe bent aan nieuwe inzichten, kan Sjaak jou helpen als coach. Durven zoeken. Anders bevragen. Andere antwoorden. Andere oplossingen. Je eigen gedrag ontdekken en herkennen, nieuwe manieren vinden en jezelf beter leren kennen. Doorgaan met een positieve boost en telkens weer “het levenswiel” opnieuw bekijken, reageren en anders voortgaan. Bewustwording van de effecten van je eigen gedrag. Steeds meer jezelf zijn en dichterbij jouw essentie staan. Precies dit is waar zijn kunstenaarschap ook om draait.

Voor wie op zoek is naar begeleiding, een mentor, waarbij de wil om het vinden van nieuwe inzichten voorop staat, wil Sjaak graag zijn energie, inzichten en middelen inzetten. Een klankbord voor je zijn en jou kansen aanreiken om nieuw besef te verwerven met als doel; dichterbij jezelf, dichter bij wat waar en onwaar is. Onderweg naar een ontspannend spanningsveld.

Sjaak weet jou te inspireren tot nieuwe mogelijkheden in werkhouding en ondernemerschap en tot het aanwakkeren van leven met passie.

BELANGSTELLING?

large_798_2
banner5
large_798_0
sjaak
gal2
Life on reflection 63x20x10 cm Brons glas7 en Sjaak SJAAK SMETSERS

Berichten tips

KUNST IN VALKENBURG: binnen en buiten van kunst genieten…. – Château St. Gerlach/Gerlachuskerk – SJAAK SMETSERS

Zaterdag 7 maart t/m zondag 22 maart 2020 (Inside) en doorlopend (Outside) op het Landgoed Château St. Gerlach

BEELDEN IN GEES – VOORJAAR EN ZOMER 2020 – SJAAK SMETSERS

Zeven hectare paradijs, waar natuur en kunst elkaar ontmoeten in een tuin met Engels karakter.

SJAAK SMETSERS ONTWERPT DE PRIJZEN VOOR HET BLOEMENCORSO IN ZUNDERT!

In Zundert, een gemeente net onder Breda, vindt elke eerste zondag van september het jaarlijkse corso plaats. Het is het grootste dahliacorso ter wereld. 20…