Kunst kopen

Ben je op zoek naar kunstwerken om te kopen? Sjaak Smetsers is een beeldend kunstenaar die unieke kunstwerken maakt met fabelachtige wezens die betaalbaar en toegankelijk zijn. Elk kunstwerk is uniek en vertelt een eigen verhaal, en past bij vele verschillende soorten interieurontwerpen. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van kunst, dan is het werk van Sjaak Smetsers zeker de moeite waard om te bekijken.

Bekijk het portfolio van Sjaak Smetsers om te zien welke kunstwerken beschikbaar zijn en welke het beste bij jouw smaak en stijl passen. Neem dan contact op met Sjaak Smetsers voor meer informatie over de beschikbaarheid, prijzen en verzendopties. Of je nu een ervaren kunstverzamelaar bent of voor het eerst kunst koopt, het kopen van kunst van Sjaak Smetsers is een lonende ervaring.

Met zijn uitzonderlijke talent en toewijding om kunst te creëren die de verbeelding prikkelt, is Sjaak Smetsers de perfecte keuze voor iedereen die kunst wil kopen. Of je nu op zoek bent naar een statement stuk voor in je woonkamer, tuin, of gewoon iets moois voor aan de muur, Sjaak Smetsers heeft een kunstwerk dat perfect bij jou past.

Kunstwerken die te koop zijn

OURANIA 62x21x20 cm

4.850,00

Kunstwerk uitgevoerd in brons, koper, glas op Belgisch hardsteen. Dit kunstwerk is geschikt voor binnen én buiten.

King of my dreams 41x12x13 cm

1.450,00

Kunstwerk uitgevoerd in Neolith, Glas op Belgisch hardsteen. Dit kunstwerk is geschikt voor binnen én buiten.

 

La dolce vita 41x12x13 cm

1.450,00

Kunstwerk uitgevoerd in Neolith, Glas op Belgisch hardsteen. Dit kunstwerk is geschikt voor binnen én buiten.

 

Online kunst kopen

De kunstenwerken van Sjaak Smetsers worden online verkocht via de webshop van Galerie Moeëjen Daag. Je ziet direct welke beelden te koop zijn en hoe je ze kan bestellen. Van de meeste kunstwerken kun je de maatvoering zien. Zo kun je een goede inschatting maken of het beeld geschikt is voor de bestemde ruimte.

online kunst kopen
kunst kopen in galerie

Kunst te koop in een galerie

Sjaak Smetsers exposeert zijn werk bij verschillende galerieën waar je zijn kunst kan kopen. Dat is een mooie manier om zijn werk van dichtbij te bewonderen. Je krijgt een goed idee van zijn stijl en kunt je laten adviseren door de galeriehouder. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle galerieën waar Sjaak's werk staat.