COACHING

Een moment van herkenning

We bekijken ons leven onbewust vanuit het perspectief van opvoeding. We hebben een houding aangeleerd, veelal in familieomstandigheden. Onze hartstocht en opwinding over de schoonheid van het leven werden langzaam ingekapseld. Beïnvloed door onze vader, onze moeder, broers, zussen, inclusief alle mensen die om ons heen dansten in ons nog jonge leven. Meer en meer hebben wij ons aangepast aan de normen en waarden, zoals een ander wil dat wij ons gedragen. Sommige normen en waarden kunnen we heel goed gebruiken, andere daarentegen willen we het liefst weer kwijt. Het zijn emoties, die gaandeweg ons leven beïnvloeden en complexer maken, totdat het plotseling te veel wordt. Doorgaans op een bijzonder, meestal niet prettig moment in ons leven. Vaak vraagt dit om nieuwe inzichten. Hoe ga ik nu verder? Wie ben ik, wie was ik? Het is de reis door de tijd van ons leven, het proces van bewustwording. We raken opgewonden, teleurgesteld, verdrietig, verward, boos. Als coach weet ik, dat deze gebeurtenissen een juist moment zijn, om terug te keren naar wie je werkelijk bent. Die mooie unieke persoon, de persoon die zichzelf wil ontmoeten en eindelijk verder wil gaan op een manier, die hij begrijpt. Jouw doen en laten, jouw handelen beter leren kennen en begrijpen. Jouw emoties positief de ruimte geven om je leven te vieren. Ik kan jou daarbij helpen. Samen gaan we op zoek naar jouw unieke ik. De persoon die herkent en erkend wordt door jouzelf en door anderen.

 

Het lied van de mens is een uniek lied. Het is het lied, ontstaan zodra een mens is geboren. Een persoonlijk lied, behorend bij ieder mens, wie hij ook is, waar hij zich ook bevindt.

Een krachtig lied van vrijheid, wat gaat over de ontmoeting met het grote geheel; het leven zelf.

Langzamerhand kan de kracht afnemen, doordat de melodie wordt vervormd door invloeden als opvoeders, religie, geloofsovertuiging, wantrouwen, boosheid, verdriet en andere emoties.

En toch…..het prachtige, unieke lied van het leven blijft altijd wonen in jouw hart. De melodie kan zich tijdelijk schuil houden in jouw bestaan, waar het lied leeft en wacht op hernieuwde bevrijding. Wil jij dit volledige lied terugvinden? Het prachtige, unieke leven. Het leven bezingen vanuit het perspectief van jouw bestaan?

Ik wil als erkend coach, jou daar graag bij helpen. Ik nodig en daag je uit om dit persoonlijke lied weer terug te vinden. Terug te halen van de plek waar het zich nu verschuilt. Wachtend om uiteindelijk weer het meest persoonlijke lied met de mooiste woorden te worden. Totdat wat het was en zal zijn.

BELANGSTELLING?

large_798_2
Glaskunstenaar controleers stuk glas
beeldend kunstenaar aan het werk
sjaak
gal2
Life on reflection 63x20x10 cm Brons glas7 en Sjaak SJAAK SMETSERS

Berichten tips

Beeldentuin RAVESTEYN in HEENVLIET 3 t/m 26 mei 2024

Op één van de mooiste plekken van het eiland Voorne Putten ligt in het dorpje Heenvliet, verscholen achter hoge bomen, Ruïne Ravesteyn, omgeven door een...

WIJ ZIJN IEDERE VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 13.00 – 16.00 UUR EN BEZOEK OP AFSPRAAK NA TELEFONISCH CONTACT

Je bent van harte welkom! Sjaak en Lianne Smetsers-Sampers Galerie Moeëjen Daag Grotestraat 61 A 5931 CT TEGELEN Tel. +31 (0) 77 3747510

KUNST IN VALKENBURG INSIDE/ OUTSIDE: binnen en buiten van kunst genieten…. – Château St. Gerlach/Gerlachuskerk – SJAAK SMETSERS

Zaterdag 9 maart t/m zondag 24 maart 2024 (Inside) en doorlopend (Outside) op het Landgoed Château St. Gerlach