Spring naar content

REACTIES VAN KLANTEN, DIE EEN BEZOEK AAN ONZE GALERIE MOEËJEN DAAG BRACHTEN:

augustus 2023

Wij zijn afgelopen zaterdag voor de tweede keer bij Moeëjen Daag geweest voor een super kunstwerk heel mooi passend bij ons eerste kunstwerk. Zijn er heel blij mee. Hier wordt je heel fijn geadviseerd en ontvangen. Een aanrader! 

Hans en Mariet van de Perre

november 2022

Op slag waren we verliefd op het werk van Sjaak toen we het zagen in Gees. Zo verfijnd, maar ook stoer, de combi van glas en brons. Op elk moment van de dag kleurt het anders...

Inmiddels niet alleen voor ons een bijzonder kunstwerk maar ook letterlijk een fiere mascotte, het brengt ons écht licht en liefde, zo fragiel en sterk - volop betekenis voor ons. We komen graag nog een keer langs in jullie eigen galerie, ook om kennis te maken met de maker van dit fijne stuk dat ons élke dag weer blij maakt...

Femke van Welsenes

november 2021

Omdat ik met pensioen ga mocht ik van mijn baas een cadeau uitzoeken. Wat is leuker dan een blijvende herinnering te hebben aan het werk wat altijd met veel plezier een stuk van je leven is geweest? Het is "The sky is no limit"  geworden. Een mooi motto voor de toekomst en een prachtig werk van jou wat inmiddels een mooie plek in ons huis heeft gekregen! Bedankt!!

Hartelijke groet, 
Carine-José Bouwmans  
november 2021
Afgelopen zaterdag naar een fotoexpositie gegaan bij galerie Moeëjen Daag in Tegelen. Daar kwam ik twee prachtige grote beelden tegen. Silence and reflection en A day full of memories! Ik was er meteen van gecharmeerd en heb ze gelijk gekocht. Ik werd super vriendelijk geholpen door Lianne en Sjaak zelf kwam de beelden naar ons huis brengen. Elke dag een feestje om deze beelden te aanschouwen in onze woonkamer.
Bernie Bongaerts

 

juli 2021

Naar aanleiding van het bij jullie gekochte beeld Generatie na generatie wil ik graag via deze weg iets achterlaten:

Beste Sjaak en Lianne,

Vrijdag jl stapte ik met een doel jullie galerie binnen. Ik had al diverse keren gekeken naar het beeld Generatie na generatie. En ik vond dat dit een prachtig cadeau zou zijn voor mijn 60e verjaardag. Omdat het beeld me aanspreekt, omdat de titel me aanspreekt. Omdat ik er een extra warm gevoel bij krijg als verloskundige en als dochter en moeder en oma. Ik heb heel wat keren de navelstreng van baby's mogen doorknippen. Ik heb zelf mijn navelstreng met mijn ouders goed kunnen laten vieren. En nu dit jaar is op Moederdag mijn moeder overleden en 7 jaar geleden op mijn verjaardag overleed mijn vader. Nu voel ik des temeer de waarde van die navelstreng. Ik ben mijn ouders dankbaar dat ik (wij, mijn broer en zussen en ik) de wereld op eigen benen mocht ontdekken. Ik hoop dat mijn eigen kinderen en kleinkinderen dit ook doen en dat er ergens toch dat dunne draadje met thuis zal blijven bestaan. (Ik weet dat dat zo is)
Dit prachtige beeld zal altijd de warmte van die verbintenis voor mij betekenen. Ik wil jullie bedanken voor de Limburgse ontvangst in jullie galerij, jullie oprechte belangstelling in het verhaal er achter, de traan van waardering hierover. DANK!
Ik ga er van genieten, en Lianne weet dat deze creatie in Tegelen blijft.

dankbare groet, Monique Cuijpers

maart 2021

Op 20 maart 2021 hebben we de galerie bezocht, omdat het werk van Sjaak ons nu eenmaal erg aanspreekt. Zijn vogels stralen trots, eigenwijsheid en onverzettelijkheid uit. Het bezoek was ondanks de corona beperkingen heel plezierig en heeft ook geleid tot een aankoop waarmee we bijzonder blij zijn.

Lou Hermens

november 2020

Al jaren genieten wij van ons tuinbeeld "Mirror of the soul" van de hand van Sjaak. Het werd tijd om onze collectie uit te breiden en ook binnen van die grappige vogelmensjes te genieten.

Wij werden allerhartelijkst ontvangen in de galerie en bekeken het vele moois en kunstzinnigs. Met ons zijn afgereisd "Mr. Positive" en "Lady Flower. Een knap stel. Ze hebben dan ook een ereplaats in onze woonkamer gekregen. We hopen er heel lang van te mogen genieten.

Dankjewel Sjaak en Lianne. Het was ons een waar genoegen.

Janhein en Mieke de Rooij

 

november 2020

Sjaak komt over als een gepassioneerd kunstenaar die verrassende, toegankelijke beelden met glas maakt. Samen met zijn vrouw is hij zeer gastvrij in zijn mooie galerie en servicegericht. Dat zij het beeld bij ons thuis op zicht kwamen brengen heeft de koop vergemakkelijkt. Top service!

Arnoud van Tulder

 

oktober 2020

Beste Lianne en Sjaak,
Graag willen wij jullie bedanken voor de heerlijke attentie bij de aankoop van het kunstwerk.
Op onze trouwdag zijn we naar het stadhuis gegaan en hebben daar de kurk laten knallen en genoten van de heerlijke Chardonnay brut.
Wij zijn heel blij met het nieuwe kunstwerk en genieten er iedere dag van. Moet wel even vermelden Sjaak, dat je kennis van zaken hebt, want je vroeg je af hoelang het werk op de hoge kast zou blijven staan. Het was welgeteld een kwartier en is toen verplaatst naar het andere gedeelte van de kamer, waar het echt schitterend past. Martin hebben we verplaatst naar de hogere kast, waar hij veel beter tot zijn recht komt. Weliswaar aangekleed met een plantje, want een advocaat moet je nu eenmaal aankleden om uitstraling te krijgen 😉
Onze complimenten gaan uit naar jullie. Het enthousiasme, de gastvrijheid, eerlijkheid, attentheid, service.......kortom alles klopt bij jullie!
Wij blijven genieten.
Tot ziens!
Met vriendelijke groet,
Jac. en Maria Hendriks

 

oktober 2020

Hallo Lianne en Sjaak,
Hartelijk dank voor de hartelijke ontvangst en het prachtige kunstwerk!!
We zijn er al van aan het genieten!
Groeten, Frank en Joke.
“La vie en rose.”

Alleen al van deze titel word je blij!!
Ik kreeg het kunstwerk voor mijn verjaardag. Eerst stond het op een mooi plekje op onze kast, maar we ontdekten al snel dat het veel beter tot z’n recht komt als het licht er op schijnt. Dus nu staat hij (of zij) te “shinen“ in de vensterbank, en als de zon er op schijnt dan verkleurt het rokje!! Blauw, oranje rose.......Zonder zon lijkt het glas wit. Zó bijzonder!
En iedereen vindt het echt prachtig!!
Groetjes, Joke Vermeij.

 

september 2020

"Wat een onverwacht fijne middag hebben wij op zaterdag 19 september gehad bij de Galerie. In 2006 kochten wij ons eerste Smetsertje "Moeders Mooiste" maar nooit de Galerie bezocht, maar eens moet de eerste keer zijn. Bij binnenkomst was het of je elkaar al jarenlang kent. Wat een prachtige objecten van Sjaak staan daar opgesteld. Je ogen staan op steeltjes. Heel gezellig gepraat met Lianne en Sjaak over kunst en kunst. Terwijl wij AAN tafel zaten stonden OP de tafel vier onbekende figuren op sokkel in een wel heel aparte stijl. Zij hadden door Sjaak de namen gekregen "Moneymaker", "Warrior", "Keyfinder" en "Peaceful". (zie foto)

Gelijk bij het zien van deze figuren op slag verliefd geworden en besloten om ze alle vier te kopen, want ze horen echt bij elkaar. Nu staan ze bij ons op de kast tot rust te komen, vooral na alle bewerkingen die ze hebben moeten ondergaan in Sjaak zijn (werk)atelier.

Dick & Lien van Harten"

Groetjes van ons vanuit Alphen aan den Rijn

 

augustus 2020

Gastvrij en vriendelijk ontvangen door Sjaak en Lianne. In alle vrijheid rustig onze keuze kunnen maken en op verzoek geholpen en geadviseerd door zowel Sjaak als door Lianne. Gekozen voor het kunstwerk 'Sympathy' dat ons 'op het eerste gezicht' gelijk 'pakte'.
Door Sjaak hoogstpersoonlijk een door ons uitgezocht gedicht 'verteld en voorgedragen' uit zijn eigen dichtbundel. Wij zijn heel blij met 'Sympathy' en hebben heel goede herinneringen aan ons bezoek aan Galerie Moeëjen Daag!
Els en Jos vd Hurk (22-08-2020)

 

juli 2020

Vakkundige bediening en geweldig assortiment.
Huub Verdonck

 

juni 2020

Prachtige galerie met een mooie uitgebreide bijzondere collectie.
Als je daar komt is het altijd genieten.
Sjaak zijn kunst is zelfs verslavend. Als we een bezoekje brengen aan zijn galerie dan gaan we nooit met lege handen naar huis 🙈.
En wat zijn Sjaak en Lianne fantastische mensen!! Je wordt warm ontvangen en nemen de tijd voor je. Dringen niets op en geven goed advies.
Ben je in de buurt, dan moet je zeker deze galerie bezoeken!!!

Hotty en Ad Blommers

 

juni 2020

Bèste Sjaak en Lianne,

Allereesj wil ich ( Ger ) uch ontzettend bedanke fur de hartelijke ontvangst.
,t Is alsof ze in ein werm bad belanjts
Mit name ouch de gooij zörg mit versnaperingen van Lianne.
Biezònjer vònje veer,Rini en Ich,de veurlaes sessie van Sjaak,.......Chapeau 🎩
Veer höbbe hie van genaote.

Ger Scholten

 

juni 2020

Sjaak en Lianne 2 super vriendelijke mensen en natuurlijk wonderlijke beelden waarvan we dagelijks van de zowel buiten als binnen staande beelden van Sjaak genieten.

John en Jacqueline Saija
Kapelle

 

juni 2020

Wij willen graag laten weten dat we héél erg blij zijn met een paar kunstwerken van Sjaak.

We genieten er elke dag van.
Een woord van dank voor de gastvrouw Lianne die met enthousiasme en veel
hartelijkheid in de galerie de kunst van Sjaak presenteert.
Wij wensen jullie voor de toekomst mooie en succesvolle jaren samen .
Tot ziens , Rini en Guus de Swart .

 

juni 2020

Hallo Lianne en Sjaak,
We zijn erg blij met de kunstwerken plus de gezellige interactie met jullie. En als kers op het kunstwerk “het gedicht van de kunstenaar himself”. Fantastisch!

 

Tot de volgende keer!

 

Hartelijke groeten,

Mirjam en Jan Botman-Leenders

Leiden

 

juni 2020

Sjaak,
Hij vond zijn cadeau mooi!! Bedankt.
Jos en Margreet Brouwers
Dank voor het beeld dat je speciaal voor mijn verjaardag hebt gemaakt, compleet met fiets. Het lijkt sprekend en kijkt gelukkig naar rechts. Het staat tussen de beide eerdere beelden. Nogmaals dank.
Jos

mei 2020

Ik heb van de kinderen een prachtig cadeau gehad. Past geweldig bij ons. Jan is imker en ik ben weg van kunst dus de " bijeneter" heeft bij ons een prachtige plek gekregen. We genieten al van enkele van je werken.

Lenie Kuipers Vroom
Veldhoven

 

april 2020

Lieve Sjaak en Lianne,

Dat is fantastisch!!

Piccolino ziet er inderdaad schattig uit en wordt nu al blij verwacht. Ze (hij? omdat Piccolino op een o eindigt?) heeft de dag vleugels gegeven!

Inmiddels is het gewoonte geworden om, zolang wij dat kunnen doen, de klein/kinderen bij elke bijzondere gelegenheid (18e verjaardag, eindexamen, samenwonen) een kunstwerk cadeau te geven en tegenwoordig wordt vaak voor een kunstwerk van Sjaak gekozen waardoor hij als het ware de ‘familiekunstenaar’ is geworden.

Er zijn dan ook weer zoveel mooie beelden gemaakt. En alweer een prachtig gedicht! Dank daarvoor.

Zeker, we zullen anders dansen nu we de ware betekenis van het leven hebben gezien.

Hopelijk gaat het goed met jullie in deze dagen.

Gauw tot ziens,

gewoon gezond, en vrij!!

Liefs, Anneke en Chris

3kol_afb3-landscape
MD 171014-006
MD 031215-003
rechts-links-landscape
MD 171014-097
MD 171014-128
MD 031215-019
gallery9-landscape
MD 031215-001

Berichten tips

WIJ ZIJN IEDERE VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 13.00 – 16.00 UUR EN BEZOEK OP AFSPRAAK NA TELEFONISCH CONTACT

Je bent van harte welkom! Sjaak en Lianne Smetsers-Sampers Galerie Moeëjen Daag Grotestraat 61 A 5931 CT TEGELEN Tel. +31 (0) 77 3747510

KUNST IN VALKENBURG INSIDE/ OUTSIDE: binnen en buiten van kunst genieten…. – Château St. Gerlach/Gerlachuskerk – SJAAK SMETSERS

Zaterdag 9 maart t/m zondag 24 maart 2024 (Inside) en doorlopend (Outside) op het Landgoed Château St. Gerlach

“NOG EFKES EN DAN ZIT ALWEER DE LINTE IN DE LÔCH”

Dit is een regel uit een Venloos vastenavond liedje en herinnert ons eraan, dat elk jaar opnieuw de natuur weer ontwaakt. Evenals dat Sjaak weer...

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?